Friday, April 19, 2013

Nädal 11



Twitteris on meil juba kolmkümmend kuus järgijat. Facebooki lehekülg on samuti täienenud mõningate uustuljatega ning fänne on meil nüüdseks kolmsada kolmkümmend seitse. Õppisin otsingumootori marketingi, adWordsi kasulikkust ning promomist kohalikel diilide tegemise lehtedel. Samuti valmis slideshow Work Package 2 miitingust Lodzis. Oma silmaga on seda võimalik näha meie SlideShare leheküljel.

Leidsin enda jaoks tasuta virtuaalsed kursused, sest tahaksin omada suuremaid teadmisi marketingi alal. Jõudsin mõned kursused ka läbida:

  • 21 Days to Building a Web Business - kahjuks ei olnud seal sõnagi marketingi teemadel, ainult  räägiti kodulehe loomisest HTML-ga. Loengute bloki lõpus oli valikvastustega test, mis kontrollib kogutud teadmisi ning eduka läbimise korral on võimalik sertifikaat endale soetada, kuid see on juba tasuline. PDF- formaat maksab 10€.
  • Customer Relationships - mis oli lühike ja kiire ning andis ülevaate antud teemal, kuid oli pigem mõeldud selles vallas alustavale võhikule. Sellel lehel olevate kursuste läbimisel on võimalik tasuta sertifikaat saada. 





No comments:

Post a Comment